Redovisningsekonom till Meritmind interim, Stockholm

Stockholm Heltid
Arbetar du idag som Redovisningsekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag?
Är du intresserad av att bli anställd konsult och utvecklas vidare och samtidigt ha en trygg anställning?
Då är rollen som Redovisningsekonom på Meritmind interim kanske något för dig!

 

Meritmind fortsätter att växa och vi på interim söker nu dig som är Redovisningsekonom och som är van att arbeta självständigt med redovisningsfrågor.
-Så vill du som Redovisningsekonom bli anställd konsult och bli en del av vårt härliga bolag med en trivsam organisation, härliga kollegor och med bra förmåner?

Livet som konsult på Meritmind:

Vi har spännande konsultuppdrag inom många branscher och våra kunder på Meritmind är framförallt medelstora till stora företag och med många välkända varumärken. Många av kunderna är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Konsultuppdragen är mellan 6 – 9 månader långa och du som Redovisningsekonom är på ett uppdrag i taget. Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och du har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef.
-Vi hoppas därför att du vill bli en del av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Kvalifikationer och erfarenhet som Redovisningsekonom:
-Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande
-5-8 års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom
-Har arbetat självständigt med redovisningsfrågor och bokslut
-Du är van med stora, komplexa flöden och du har arbetat på större bolag
-Har arbetat med K3 såväl som med IFRS
-Van användare av Excel samt har erfarenhet av att arbeta i olika stora affärssystem
-Har mycket god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal, såväl som i skrift

Personliga egenskaper:
För att du ska trivas i rollen som Redovisningsekonom hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer och som person är du därför flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad och har en hög social kompetens. Du trivs att jobba i team men även av att arbeta självständigt och vill följaktligen vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Stockholm län

Vad kan vi erbjuda dig som anställd konsult och som Redovisningsekonom?
  • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
  • Kollektivavtal
  • 30 dagars semester
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Förmåner via Benify
  • Tjänstepension ITP 1
  • Kompetensutveckling, konsultfrukost, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
  • Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
jobba hos oss

Är du däremot mer intresserad av att ta uppdrag via oss som associerad konsult och egen företagare med F-skattsedel går det således lika bra. Kan du även tänka dig att ta konsultuppdrag som Redovisningsekonom i Söderort inklusive Södertälje är det en extra merit.

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling och vår mission är att hjälpa företag och människor till framgång inom ekonomiområdet. Vi är marknadsledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer och kompetenser inom bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 350 anställda, omsätter ca halv miljard och är verksamma på sex orter i Sverige. Läs mer om vår verksamhet på:  meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Pernilla Larsson på pernilla.larsson@meritmind.se eller på tfn:
070-791 21 07 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.