Regionchef till Meritmind, Uppsala

Uppsala Heltid

Vi söker en affärsinriktad ledare för att etablera Meritmind i Uppsala! Är du redo? 

Meritmind är specialister på ekonomer och nu söker vi dig som är redo och driven att leda nyetableringen av Meritminds regionkontor i Uppsala. Närmaste målet är att etablera en stabil verksamhet med leverans av interims-, bemannings- och rekryteringstjänster. I rollen ingår att sälja in bolaget och dess tjänster bland företagen i regionen Uppsala – Gävle – Sandviken, samtidigt som du bygger team och inrättar koncerngemensamma arbetsprocesser. Du ingår och bidrar aktivt i den operativa ledningsgruppen tillsammans med de andra sex regioncheferna och COO. 

Rollen inkluderar P&L-ansvar och direkt personalansvar för en person. Den är placerad i Uppsala och rapporterar till COO i företagsledningen. 

För att lyckas i rollen har du troligen ett väletablerat nätverk bland CFO-er och VD-ar i Uppsala-Gävleregionen i kombination med hög handlingskraft och resultatdriv. Kanske arbetar du som säljande konsultchef eller med försäljning och är redo att ta dig an en ledande roll med P&L-ansvar. Du förstår värdet av att dra fördel av välfungerande processer liksom att nyttja de resurser som finns att tillgå i hela koncernen.

Här får du en arbetsgivare med gott varumärke i ryggen och samtidigt möjlighet att vara entreprenör. Processer, strukturer och kompetens finns på plats – du kommer in med ledarskap, driv och säljerfarenhet. Här får du en stor utmaning i trygg inramning! 

Kvalifikationer 
  • Framgångsrik egen försäljning av tjänster B2B under minst några år. 
  • Meriterande med erfarenhet av: P&L-ansvar, chefsroll, konsultaffären. 
  • Eget nätverk bland VD-ar och CFO-er i Uppsalaområdet. 
  • Akademisk examen är starkt önskvärd. 
Egenskaper 
  • Resultatorienterad och handlingskraftig med kort startsträcka. 
  • Entusiasmerande och engagerande, får med sig teamet på planerna framåt. 
  • Balanserar väl mellan operativt handlingskraftig och strategiskt analytisk. 
  • Uppskattar välfungerande processer; implementerar och följer dem. 
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Skoog Stjerna. Du är varmt välkommen in med din ansökan till oss bestående av din CV, eller din väl uppdaterade LinkedIn-profil, där dina erfarenheter som är relevanta för rollen framkommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ken Skoog på tel 070-444 3880 eller Cecilia Linhart på tel 0733 700 733.

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR >>

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer om vår verksamhet på  meritmind.se 

Tjänsten är tillsatt.