Rekryteringskonsult till Meritmind, Uppsala

Uppsala Heltid

Vill du ta dig an en unik möjlighet att som rekryteringskonsult vara med och bygga upp vår verksamhet i Uppsala? 

Vill du hjälpa våra kunder till framgång inom ekonomiområdet och vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan denna tjänst vara något för dig. 

Till vårt nyetablerade kontor söker vi nu efter en rekryteringskonsult som kommer genomföra rekryteringar av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Du kommer också bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater. Meritmind är ett marknadsledande bolag inom kvalificerade konsult- och rekryteringstjänster inom ekonomiområdet och finns sedan 20 år i Stockholm, Linköping, Malmö, Göteborg, Västerås och Jönköping.  Meritmind är en arbetsgivare med gott varumärke i ryggen. Processer, strukturer och kompetens finns på plats – du kommer in med ett driv och ett genuint intresse för människor. Här får du en stor utmaning i trygg inramning! 

Dina ansvarsområden som rekryteringskonsult: 
 • Agera rådgivare till kunden gällande rekrytering 
 • Ansvara för hela rekryteringsprocessen 
 • Utveckling av nätverk och relationer med kvalificerade ekonomer 
 • Bearbetning av befintliga och nya kunder, självständigt och tillsammans med Kundansvariga 
Kvalifikationer och erfarenhet: 

Du har några års erfarenhet av relationsbyggande som trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat genom att träffsäkert erbjuda Meritminds ekonomikonsulttjänster. Det är också en fördel med erfarenhet från en operativ ekonomroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.  Akademisk examen är starkt önskvärd gärna med en civilekonomexamen. 

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen antingen som Rekryteringskonsult eller som rekryterande chef inom till exempel ekonomi, försäljning eller marknad. Du är van vid förhandlingssituationer och att göra affärer. Du kommunicerar med lätthet på både svenska och engelska. 

Personliga egenskaper: 

Vi söker dig som stimuleras av komplexiteten i rollen rekryteringskonsult och som uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det viktiga konsultativa momenten i kontakten med kund och kandidat. Meritmind är under ständig utveckling och du får gärna ha en önskan att vara med kring utveckling och innovation av våra erbjudanden och tjänster. Du är en kommunikativ person som arbetar naturligt med hjälp av nätverk för att fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater 

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind: 
 • Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av tillväxt i kombination med kvalitet och glädje. 
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att styra sin egen vardag. 
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. 
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter. 
 • Kompetensutveckling, via vår utbildningsportal. 
 • Konferenser, fester och kick-offer. 
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal. 
 • Attraktivt friskvårdsbidrag 

Placeringsort: Uppsala 

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se 

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta COO Susanne Werngren på 0708-32 97 92 eller susanne.werngren@meritmind.se 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För din information, går du vidare i processen kommer vi att genomföra bakgrundskontroll. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan på mail: rekrytering.uppsala@meritmind.se 

 

 

 

 

Tjänsten är tillsatt.