Sommarjobb inom ekonomi, Göteborg

Göteborg Heltid

Sommaren närmar sig med stora kliv så varför inte börja se dig om efter sommarjobb redan idag? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är i början av din karriär, men som tidigare sommarjobbat/praktiserat inom ekonomi.

Genom att ta dig an sommarjobb genom oss på Meritmind blir du en del av ett stort nätverk och ett engagerat team som gärna följer och stöttar dig i din framtida karriär. Dessutom får du möjligheten att utvecklas och knyta värdefulla kontakter ute hos våra trevliga kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Uppdragen för dig som studerande varierar i sin karaktär och bygger på det behov som våra kunders ekonomifunktion har under sommaren. För somliga uppdrag ges även möjlighet till extra insatser under terminerna. Då vi är specialister på ekonomi så är det ju givetvis en spännande sommar fylld av reskontran, betalningar, löpande redovisning eller diverse ekonomirelaterade uppgifter som vi kommer att kunna erbjuda på konsultbasis.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Här söker vi dig som med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi vill arbeta under sommarperioden. Trots att du är i början av din karriär så tror vi att du har hunnit skaffa dig någon form av praktisk erfarenhet. Kanske har du haft en timanställning, tidigare sommarjobb eller praktiserat på en ekonomiavdelning. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Dessutom ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet utav att ha arbetat i CRM- eller affärssystem tidigare.

Som person har du ett starkt inre driv och motiveras av utveckling och ny kunskap. Du är modig, prestigelös och vågar fråga när du inte förstår. Dessutom tror vi att du sprider positiv energi omkring dig vilket gör att du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Var gärna tydlig i din ansökan kring när du examineras och under vilken period du kan åta dig att arbeta heltid. Examineras du först kommande år, notera gärna om du är intresserad utav extratimmar under terminerna.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst