Treasury Manager till ZetaDisplay, Malmö eller Stockholm

Malmö eller Stockholm Heltid

Nu finns det en spännande möjlighet att som Treasury Manager driva förändring i en internationell organisation. I rollen som Treasury Manager hos ZetaDisplay kommer du att vara ansvarig för Treasury-funktionen i koncernen vilket inkluderar likviditetshantering, prognostisering, regelefterlevnad samt hantering av bankrelationer. Du har gedigen erfarenhet av Treasury, utmärkta analytiska färdigheter och en god förmåga att effektivt kommunicera med både interna och externa intressenter. Vi letar efter en engagerad och handlingskraftig person som gärna tar initiativ och har vana av att driva förändringsarbete.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda koncernens Treasury-funktion
  • Driva optimering av kassaflödet både för koncernen som helhet och mellan olika bolag inom koncernen
  • Leda prognostiseringsprocessen och ta fram likviditetsprognoser
  • Ansvara för working capital i nära samverkan med dotterbolagen
  • Hantera bankrelationer och kommunikation med trustees
  • Analysera och rapportera finansiella kovenanter samt säkerställa regelefterlevnad
  • Kontinuerligt driva förbättringar av Treasury-relaterade processer
  • Ansvara för att Transfer pricing-avtal efterlevs samt implementera förändringar
  • Finansiell riskhantering såsom valutarisker, ränterisker och kreditrisker

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du har sannolikt en kandidatexamen i företagsekonomi eller motsvarande. En MBA eller CTP-certifiering är ytterligare meriterande. Med minst 5-10 års erfarenhet inom Treasury har du en gedigen erfarenhet inom kassaflödesoptimering, likviditetsprognosticering och regelefterlevnad från en internationell miljö. Har du erfarenhet från Treasury-system och PowerBI är det meriterande. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Med ditt driv och positiva energi blir du en naturlig del i detta härliga team. Du har ett starkt analytiskt sinnelag och en utmärkt förmåga att kommunicera tydligt och effektivt med både interna och externa kontaktpersoner. I ditt arbete tar du inte bara ansvar, utan du drivs av en vilja att aktivt leda och implementera förändringar som förbättrar vår verksamhet. Med en lösningsfokuserad inställning närmar du dig utmaningar och navigerar självständigt genom komplexa situationer för att uppnå konkreta resultat. Du är trygg i din kompetens och delar gärna med dig av den till organisationen.

Placeringsort: Malmö eller Stockholm

Om ZetaDisplay:
ZetaDisplay är en framstående fullserviceleverantör av digitala kommunikationslösningar som omfattar såväl koncept som hårdvaru- och mjukvarulösningar. Vårt erbjudande beskrivs som Digital Signage och är utformat för att genom visuella upplevelser påverka beteenden i fysiska butiker, offentliga miljöer och kontor. Vi samarbetar med många av de största globala varumärkena och stödjer dem i processen att digitalisera fysiska miljöer.
Som en ledande aktör i Europa har vi för avsikt att driva den fortsatta konsolideringen av marknaden både organiskt och via förvärv. ZetaDisplay har idag ca 250 anställda i åtta europeiska länder och har mer än 100 000 installationer på över 50 marknader i världen.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om vår verksamhet.

Vad ZetaDisplay erbjuder dig?
Vi erbjuder dig en central roll i en internationell organisation som ägs av private equity och är verksam inom en dynamisk bransch. På ZetaDisplay är vi ledande inom Digital Signage, en sektor som är experter på att koppla samman teknisk innovation med kreativ kommunikation för att engagera och kommunicera med målgrupper i fysiska miljöer. Hos ZetaDisplay följer vi inte bara utvecklingen utan vi är med och påverkar den.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och framåtblickande miljö där dina insatser verkligen gör skillnad. Du blir en viktig spelare i ett snabbfotat, positivt och lösningsorienterat team. Förutom möjligheten att växa både personligt och professionellt så erbjuder vi självklart en marknadsmässig ersättning som reflekterar din erfarenhet och ditt ansvarsområde. I juni månad kommer huvudkontoret i Malmö att flytta till fräscha och centralt belägna lokaler, på Gustav Adolfs Torg, vilka med sin historiska miljö skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Ulrika Wallerman på 070-166 08 60 eller Pontus Lasson på 070-166 08 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst