Påverkas du av nya konsultuthyrningslagen? Ett webbinarium om lagen och dess konsekvenser

Den 1 oktober aktualiseras den nya konsultuthyrningslagen. Påverkar den dig? Se vårt inspelade webbinarium med experter som ger dig olika perspektiv på förändringen och en djupare förståelse för den nya uthyrningslagens praktiska konsekvenser.

Den nya konsultuthyrningslagen berör alla tre parter i ett konsultuppdrag: kundföretag, konsulter och konsultbolag. Med detta webbinarium går vi gå på djupet och undersöka uthyrningslagen och dess praktiska konsekvenser. På plats finns vår expertpanel som gärna delar med sig av sina insikter och hjälper dig att navigera genom denna komplexa förändring. Vi undersöker vad som händer när lagstiftning, tolkningar och praxis ännu inte är helt etablerade. Vem tar ansvar – kunden, konsulten eller konsultbolaget?

I panelsamtalet får du att lyssna till Meritminds vd Helena Casserlöv-Kvist, Mathilda Welin Brook, HR-manager från Mentimeter och Jonas Stenmo, chefsjurist från Almega. Moderator är Johanna Nordström, HR-chef på Meritmind.

 

Skrivet av: Mathias Johansson

Inspelade webbinarier

Påverkas du av nya konsultuthyrningslagen? Ett webbinarium om lagen och dess konsekvenser

Den 1 oktober aktualiseras den nya konsultuthyrningslagen. Påverkar den dig? Se vårt inspelade webbinarium med experter som ger dig olika perspektiv på förändringen och en djupare förståelse för den nya uthyrningslagens praktiska konsekvenser.

Kör du -ish-metoden när du prognostiserar?

Ett bra prognosarbete är förutsättningen för att ta affärsmässiga och proaktiva beslut. ”Ungefär, cirka och tror det” räcker en bit, men inte hela vägen. Ladda ner.

Rekrytera för framtiden och ta lönsamma rekryteringsbeslut

Konkurrensen om duktiga specialister och chefer inom ekonomiområdet är hård. Att identifiera, attrahera och behålla rätt talanger kan vara både svårt och tidsödande. En medarbetare som inte trivs, eller inte kan utföra sina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt, medför stora kostnader.

Digital infoträff om livet som konsult

Är du redo för nya utmaningar? Har du funderat på hur det skulle vara att arbeta som konsult? Då ska du titta på inspelningen från vår digitala infoträff.

Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig?

Här kan du se vårt fjärde lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Intervjumetoder – så förbereder du dig

Här kan du se vårt tredje lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Så skapar du effektiva jobbansökningar

Här kan du se vårt andra lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång!

Så skapar du effektiva jobbansökningar . Intervjumetoder – så förbereder du dig. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Visa alla