Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV? Vad ska det stå i det personliga brevet? Och hur ska din LinkedIn-profil se ut för att sticka ut på rätt sätt?

Se Meritminds frukostwebbinarium där du får lyssna på vår kollega Martin Nyström som arbetar med rekrytering och dagligen söker efter kandidater via LinkedIn. Här delar han med sig av sina bästa tips kring hur du utformar ditt CV, skriver ditt personliga brev samt hur din LinkedIn-profil bör se ut för att synas på bästa sätt.

Ur innehållet:

  • Konkreta råd om hur LinkedIn som plattform fungerar
  • Hur du optimerar ditt CV och personliga brev
  • Gör dig synlig på LinkedIn

Skrivet av: Mathias Johansson

White papers

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Ledarskap på distans (video)

Se Meritminds inspelade frukostwebbinar om framgångsrikt distansledarskap - ett ämne som blivit högaktuellt i dessa tider. Att jobba hemifrån har snabbt blivit det nya normala och forskning visar att distansarbete kommer att fortsätta i viss utsträckning även när pandemin är över.

Så påverkar åldersdiversifiering trivsel och lönsamhet (Video)

Se inspelningen av Meritminds frukostwebbinar om ålderism. Vi bjöd in John Mellkvist som är en ledande expert på området för att tillsammans diskutera varför alla åldrar behövs på en arbetsplats.

Visa alla