Erfaren Interimskonsult inom redovisning till Meritmind

Västerås Heltid

Är du en erfaren och kunnig redovisningsexpert som längtar efter nya och spännande utmaningar? Har du en nyfikenhet inför att utforska olika branscher och företag? Då är det dags att ta steget in i en stimulerande värld av möjligheter som senior ekonomikonsult hos Meritmind interim!

Vi expanderar vårt konsultteam och letar specifikt efter dig som är en erfaren redovisningsekonom i Västerås eller Örebro, redo att ta dig an engagerande uppdrag i varierande bolag och branscher. Som ekonomikonsult hos Meritmind kommer du inte bara att fördjupa din kompetens utan också utvecklas på ett sätt som ger dig både utveckling och trygghet i din anställning.

Din roll som interim konsult sträcker sig från att vara redovisningsekonom och redovisningsansvarig till att agera som redovisningschef, koncernredovisare, ekonomichef eller Financial Controller, beroende på dina färdigheter och kundens unika behov. Meritmind ger dig flexibiliteten att välja mellan att bli direktanställd eller att verka som underkonsult om du har eget företag.

Välkommen till en värld där din erfarenhet och kunskap kommer att trivas och blomstra – Meritmind interim väntar på att ta emot en senior ekonom som dig.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi letar efter en passionerad individ med en stabil grund inom samtliga aspekter av redovisningsprocessen. Om du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och dessutom kan stoltsera med erfarenhet från olika roller inom ekonomiområdet, inklusive självständigt bokslutsarbete, kan du vara den trygga redovisningsexperten vi söker.

Din förmåga att uttrycka dig väl i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, gör dig till en kommunikativ kraft. Vi värdesätter även erfarenhet som att du är en van användare av större ekonomi-/affärssystem och förväntar oss att du har gedigna kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

Du är en affärsinriktad och framåtblickande individ med en analytisk förmåga som gör dig till en skicklig problemlösare. Din naturliga instinkt är att ständigt söka förbättringspotential och du har en imponerande förmåga att planera och organisera ditt arbete. Att arbeta mot deadlines är något du inte bara klarar av utan trivs med, och din kommunikativa förmåga gör att du kan smidigt navigera genom olika arbetsuppgifter.

I rollen som interimskonsult är din prestigelösa inställning en nyckelkomponent för framgång. Du är serviceinriktad och ansvarstagande, och du trivs i mötet med nya miljöer.

Om Meritmind

Meritmind är marknadsledande inom kvalificerade tjänster inom ekonomi samt bank, finans och försäkringsområdet. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping, Jönköping och Uppsala. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här;  https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta mig, Johanna Pettersson, på johanna.pettersson@meritmind.se.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.