Framtidens Employer Branding – Så blir du en attraktiv arbetsgivare efter corona

Se vårt inspelade frukostwebbinarium om Framtidens Employer Branding! Vi bjöd in Anna Dyhre, ledande expert inom Employer Branding för att diskutera vad som krävs för att bli en attraktiv arbetsgivare efter corona.

Pandemin har inneburit att i stort sett hela världen har digitaliserats i rekordfart. Och det har förändrat arbetslivet. Många arbetsgivare har insett att det fungerar bra med distansarbete och digitala möten. Men vi är alla olika. Vissa medarbetare uppskattar distansarbete mer, medan andra saknar spontana och kreativa möten vid kaffemaskinen.

Det förändrade och flexibla arbetslivet innebär att vi ställs inför nya frågor. Hur ska arbetsplatser förbli attraktiva och förhålla sig till medarbetarnas olika förväntningar på en arbetsplats. Och vad innebär det egentligen att vara en attraktiv arbetsplats efter corona? Hur har synen på Employer Branding förändrats i och med pandemin?

Detta och mycket annat diskuterade vi med Anna Dyhre, en starkt drivande och ledande expert inom Employer Branding i Sverige.

Skrivet av: Mathias Johansson

White papers

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Ledarskap på distans (video)

Se Meritminds inspelade frukostwebbinar om framgångsrikt distansledarskap - ett ämne som blivit högaktuellt i dessa tider. Att jobba hemifrån har snabbt blivit det nya normala och forskning visar att distansarbete kommer att fortsätta i viss utsträckning även när pandemin är över.

Visa alla