Framtidens Employer Branding – Så blir du en attraktiv arbetsgivare efter corona

Se vårt inspelade frukostwebbinarium om Framtidens Employer Branding! Vi bjöd in Anna Dyhre, ledande expert inom Employer Branding för att diskutera vad som krävs för att bli en attraktiv arbetsgivare efter corona.

Pandemin har inneburit att i stort sett hela världen har digitaliserats i rekordfart. Och det har förändrat arbetslivet. Många arbetsgivare har insett att det fungerar bra med distansarbete och digitala möten. Men vi är alla olika. Vissa medarbetare uppskattar distansarbete mer, medan andra saknar spontana och kreativa möten vid kaffemaskinen.

Det förändrade och flexibla arbetslivet innebär att vi ställs inför nya frågor. Hur ska arbetsplatser förbli attraktiva och förhålla sig till medarbetarnas olika förväntningar på en arbetsplats. Och vad innebär det egentligen att vara en attraktiv arbetsplats efter corona? Hur har synen på Employer Branding förändrats i och med pandemin?

Detta och mycket annat diskuterade vi med Anna Dyhre, en starkt drivande och ledande expert inom Employer Branding i Sverige.

Skrivet av: Mathias Johansson

White papers

Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig?

Här kan du se vårt fjärde lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Intervjumetoder – så förbereder du dig

Här kan du se vårt tredje lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Så skapar du effektiva jobbansökningar

Här kan du se vårt andra lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång!

Så skapar du effektiva jobbansökningar . Intervjumetoder – så förbereder du dig. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Visa alla