Framtidens Employer Branding – Så blir du en attraktiv arbetsgivare efter corona

Se vårt inspelade frukostwebbinarium om Framtidens Employer Branding! Vi bjöd in Anna Dyhre, ledande expert inom Employer Branding för att diskutera vad som krävs för att bli en attraktiv arbetsgivare efter corona.

Pandemin har inneburit att i stort sett hela världen har digitaliserats i rekordfart. Och det har förändrat arbetslivet. Många arbetsgivare har insett att det fungerar bra med distansarbete och digitala möten. Men vi är alla olika. Vissa medarbetare uppskattar distansarbete mer, medan andra saknar spontana och kreativa möten vid kaffemaskinen.

Det förändrade och flexibla arbetslivet innebär att vi ställs inför nya frågor. Hur ska arbetsplatser förbli attraktiva och förhålla sig till medarbetarnas olika förväntningar på en arbetsplats. Och vad innebär det egentligen att vara en attraktiv arbetsplats efter corona? Hur har synen på Employer Branding förändrats i och med pandemin?

Detta och mycket annat diskuterade vi med Anna Dyhre, en starkt drivande och ledande expert inom Employer Branding i Sverige.

Skrivet av: Mathias Johansson

White papers

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Ledarskap på distans (video)

Se Meritminds inspelade frukostwebbinar om framgångsrikt distansledarskap - ett ämne som blivit högaktuellt i dessa tider. Att jobba hemifrån har snabbt blivit det nya normala och forskning visar att distansarbete kommer att fortsätta i viss utsträckning även när pandemin är över.

Så påverkar åldersdiversifiering trivsel och lönsamhet (Video)

Se inspelningen av Meritminds frukostwebbinar om ålderism. Vi bjöd in John Mellkvist som är en ledande expert på området för att tillsammans diskutera varför alla åldrar behövs på en arbetsplats.

Upscaling by change management (Video)

Meritminds Jessica Ivarsson talade om ”Upscaling by change management and key factors to successful talent acquisition and future skills supply” på det digitala eventet Scale up Executives.

Bygg ditt varumärke på LinkedIn och skapa karriärmöjligheter (Video)

Här kan du se det inspelade webbinariet "Bygg ditt varumärke på LinkedIn och skapa karriärmöjligheter". Våra kollegor Casper von Sivers och Martin Nyström som arbetar med rekrytering och dagligen söker efter kandidater via LinkedIn delar med sig av sina bästa tips...

Meritminds panel på Di CFO (Video)

Meritminds vd Helena Casserlöv-Kvist diskuterade tillsammans med Ann Hellenius, som är digital strateg och författare, hur en CFO bäst rustar sig för framtiden. https://youtu.be/fhYEYTl65io.

Visa alla