Modern affärsplanering (video)

På vårt inspelade webbseminarium på temat modern affärsplanering tar vi upp hur du planerar effektivt med drivarbaserade modeller och rullande prognoser för att kunna nå dina affärsmål.  Vi går igenom teorierna och delar med oss av praktisk erfarenhet från de projekt vi genomfört.

Vi klargör bland annat vår syn på budget och prognos och tar upp frågor som:

  • Vilket angreppssätt bör man ha när man definierar budget/prognosmodeller och KPIer?
  • Hur hittar man rätt drivare?
  • Hur lyckas man gå över till rullande progonoser?
  • Vad bör man tänka på nu "mitt i budgetprocessen"?

Fyll i formuläret nedan för att se webbseminariet på din dator eller mobil.

Skrivet av: Anders Hermansson

White papers

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Ledarskap på distans (video)

Se Meritminds inspelade frukostwebbinar om framgångsrikt distansledarskap - ett ämne som blivit högaktuellt i dessa tider. Att jobba hemifrån har snabbt blivit det nya normala och forskning visar att distansarbete kommer att fortsätta i viss utsträckning även när pandemin är över.

Så påverkar åldersdiversifiering trivsel och lönsamhet (Video)

Se inspelningen av Meritminds frukostwebbinar om ålderism. Vi bjöd in John Mellkvist som är en ledande expert på området för att tillsammans diskutera varför alla åldrar behövs på en arbetsplats.

Upscaling by change management (Video)

Meritminds Jessica Ivarsson talade om ”Upscaling by change management and key factors to successful talent acquisition and future skills supply” på det digitala eventet Scale up Executives.

Bygg ditt varumärke på LinkedIn och skapa karriärmöjligheter (Video)

Här kan du se det inspelade webbinariet "Bygg ditt varumärke på LinkedIn och skapa karriärmöjligheter". Våra kollegor Casper von Sivers och Martin Nyström som arbetar med rekrytering och dagligen söker efter kandidater via LinkedIn delar med sig av sina bästa tips...

Meritminds panel på Di CFO (Video)

Meritminds vd Helena Casserlöv-Kvist diskuterade tillsammans med Ann Hellenius, som är digital strateg och författare, hur en CFO bäst rustar sig för framtiden. https://youtu.be/fhYEYTl65io.

Visa alla