Webbinarium: Framgångsrikt agilt ledarskap i krissituationer 4 jun (Video)

Fyll i formuläret nedan för att se det inspelade webbseminariet på din dator eller mobil.

Det ställs helt andra krav på ledarskapet nu än bara för några månader sedan. Nedstängningen i samhället och fysisk distansering påverkar oss alla på olika sätt. Ledarskapet kräver nu snabbare beslut, här och nu och inför framtiden. Vi som ledare behöver behålla fokus, kunna fatta många och ibland obekväma beslut och samtidigt söka långsiktigt hållbara affärsmodeller och lösningar. Det finns en utmaning i detta: vår hjärna är inte naturligt agil.

Helena Casserlöv-Kvist, entreprenör och vd på Meritmind, vill med detta webbinarium bidra med några tankar och verktyg som underlättar för att gå ifrån mental splittring till fokus, från förlamande empati till empatiskt agerande samt från potentiell förnekelse av förändringsbehov till kreativitet.

För att göra detta tar hon Marie Boregrim till hjälp, ledarskapskonsult på Meritmind samt Sverigeansvarig för den internationella verksamheten Potential Projects. Tillsammans bjuder de in till detta kostnadsfria webbinarium för ledare som vill leda sina organisationer och team på ett nytt sätt. Under 45 minuter kommer de gå igenom hur vi kan bygga upp vår mentala agila förmåga som behövs i dessa turbulenta tider.

Fyll i formuläret nedan för att se webbseminariet på din dator eller mobil.

Skrivet av: Anne-Li Wigge Lind

Inspelade webbinarier

Kör du -ish-metoden när du prognostiserar?

Ett bra prognosarbete är förutsättningen för att ta affärsmässiga och proaktiva beslut. ”Ungefär, cirka och tror det” räcker en bit, men inte hela vägen. Ladda ner.

Rekrytera för framtiden och ta lönsamma rekryteringsbeslut

Konkurrensen om duktiga specialister och chefer inom ekonomiområdet är hård. Att identifiera, attrahera och behålla rätt talanger kan vara både svårt och tidsödande. En medarbetare som inte trivs, eller inte kan utföra sina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt, medför stora kostnader.

Digital infoträff om livet som konsult

Är du redo för nya utmaningar? Har du funderat på hur det skulle vara att arbeta som konsult? Då ska du titta på inspelningen från vår digitala infoträff.

Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig?

Här kan du se vårt fjärde lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Intervjumetoder – så förbereder du dig

Här kan du se vårt tredje lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Så skapar du effektiva jobbansökningar

Här kan du se vårt andra lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång!

Så skapar du effektiva jobbansökningar . Intervjumetoder – så förbereder du dig. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Visa alla