Learning
- Kompetensutveckling för ekonomer

Utvecklas som ekonom och person. Vi hjälper dig att lyckas!

 

Du som är ekonom behöver använda hela din hjärna. Vi på Meritmind Learning hjälper dig att effektivt utveckla båda delarna av den. Den vänstra delen med förmåga till analys, teknik, noggrannhet och den högra med presentation, kommunikation, känslor och nätverk.

Vi tror på att lära sig mjuka och hårda kompetenser i gemenskap på ett varierat sätt i blandade lärmiljöer.  Webbinarier och coachning är format som passar den högra hjärnhalvan och den vänstra utvecklar vi med hel- och halvdagsutbildningar i grupp och nätverksträffar.

Under hösten lanserar vi MeritGO - ett stöd för ekonomens dagliga arbete och kompetensutveckling. Du får ett stort utbud av 1-5 minuters filmer med relevanta och aktuella ämnen. Nya avsnitt tillkommer varje månad. Alltid tillgängligt - on the GO.

 

Kommande seminarier & utbildningar

2019-01-17 18:00

Nätverk för controllers: Controller som kommunikatör.

Upplever du som controller kommunikativa utmaningar i ditt arbete? Under tre kvällar får du med case-baserade uppgifter och handledning kompetensutveckla dig med andra controllers. Dra nytta av varandras erfarenheter och vidga samtidigt ert kontaktnät.

Läs mer
2019-02-08 08:30

Excel webbinarium ”Skapa smarta dashboards”

Välkommen att delta på Meritminds onlineutbildning i Excel för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap.

Läs mer

Säkerställ att du får inbjudningar till våra seminarier!

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta Camille Madelon på learning@meritmind.se.

Inspiration

Whitepapers

Automatisera årsredovisningen (video)

Till Meritminds seminarium "Så automatiserar du årsredovisningsprocessen" (mars 2015) bjöd vi in tre leverantörer som visade sina lösningar och genomförde rundabordssamtal med deltagarna. Vi passade på att be dem presentera sina lösningar och svara på några frågor.

Läs mer

Digitalisering (video)

Tidningsrubrikerna skriker ”Digitalisera eller dö!”. Affärsmodeller ifrågasätts på fundamental nivå. Yrken försvinner och ersätts av robotar. Kommer vi ekonomer behövas framöver? Vad ska vi göra? Känner du att det är svårt att veta hur digitaliseringen kommer att påverka ditt arbete som ekonom? Är det svårt att komma med bra svar när ledningen frågar vad ni på ekonomisidan gör på digitaliseringsområdet?

Läs mer

Ledarskap för lönsamhet (video)

Hur ska du forma ett ledarskap som ökar fokus på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer

Senaste på bloggen