Teknologi & innovation

Skicka en förfrågan

Vi på Meritmind är inga systemleverantörer eller utvecklare. Däremot är vi erfarna kravställare som ser till att hålla oss uppdaterade på det senaste inom området för att kunna ge dig oberoende och objektiva råd utifrån ert verksamhetsbehov.

Det är viktigt att använda teknik för att möta användarnas behov. Vi på Meritmind hjälper er att utmana er själva och våga tänka nytt. Vi hjälper er att ta fram en plan för; vad ni vill uppnå, varför och hur kan ni gå till väga. När vi tillsammans med er satt en road-map är nästa steg att påbörja förändringsresan som vi gärna hjälper er att genomföra.

Vi kan hjälpa er att införskaffa system och digitala verktyg som ger värde ute i organisationen och vi ser till att ni använder dem till fullo på rätt sätt ute i verksamheten. För att lyckas med en förändring är det av största vikt att utbilda organisationen och gör medarbetarna nyfikna på den nya teknologin och vad som finns att tillgå ute på marknaden. Teknologin kan bidra till att skapa mer värdeskapande roller och ett mer effektivt arbetssätt om vi utnyttjar den på rätt sätt.

KundcaseFastighetsbolag - Workshop & upphandling Robotisering

Läs mer


Branschorganisation - Beslutsunderlag upphandling av nytt ERP-system

Läs mer


Möbeltillverkare - Projektledning byte av lönepartner och system för outsourcad lön

Läs mer


Koncern inom tillverkningsindustrin – workshop robotisering

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig? Skicka en förfrågan